Novinky Batz

Novinky Batz
Komfortná obuv s vymeniteľnými vložkami
Komfortná obuv s vymeniteľnými vložkami
2024.07.10
11:03

Značka Batz kladie veľký dôraz na poskytnutie komfortu. Prispievajú k tomu vymeniteľné vložky, ako aj individuálne vložky vyrobené na mieru. V niektorých našich modeloch – Zita, Zimi, Evelin, Sorrento, Trudi (otvorené papuče); Elena, FC10 (uzavreté papuče); Tilda (sandále); Arco, sneakersy z kolekcie Batz X Daalarna, Batz X Virag Kerenyi, Batz X Hodlik Anna – sa dá vymeniť vložku podľa vlastných potrieb. V týchto kúskoch anatomicky tvarovaná stielka s podporou priečnej aj pozdĺžnej klenby sa veľmi dobre prispôsobuje chodidlám, čím zabezpečuje maximálne pohodlie pri celodennej chôdzi a státi.

Jedny z nich sú dámske papuče Batz Zita vo farbe peach / v broskyňovej farbe. Nadčasový kúsok, bez ohľadu na vek či módny trend. Hygienické riešenie, rýchla a jednoduchá výmena. Anatomické tvarovanie zaisťuje pohodu Vašich nôh po celý deň a nastaviteľný remienok s prackou Vám pomôže prispôsobiť papuče Vašim vlastným potrebám. Noste ho k farebne ladiacim súpravám, k šatičkám alebo aj k džínsom.

TIP: Objednajte si model Zita s individuálnymi vložkami, ktoré tým, že podporujú pozdĺžnu a priečnu klenbu, znižujú zaťaženie chodidla.

Obľúbené značky