Novinky Batz

Novinky Batz
Vložky na mieru z pohodlia Vášho domova
Vložky na mieru z pohodlia Vášho domova
2024.08.21
12:15

Uprednostňujete pohodlie domova? Jednoduchým kliknutím môžete spustiť proces objednávky individuálnej vložky. Na výrobu individuálnej vložky cez náš internetový obchod používame technickú penu na meranie veľkosti.

Po objednaní Vám v prvom kole pošleme tzv. technickú penu (Foambox) spolu s podrobným návodom na použitie. Po vrátení peny vyrobíme vložku Batz, individuálne navrhnutú pre Vaše chodidlá.

Naši špecialisti navrhnú individuálnu vložku pomocou 3D softvérového programu na základe dostupných informácií (snímka odtlačku chodidla) – pomocou najmodernejších technológií a najmodernejších materiálov na základe unikátneho odtlačku chodidla. Hotovú vložku doručíme až k Vám domov, takže ju stačí vložiť do obuvi a už si môžete užívať komfort, ktorý poskytuje jedinečné tvarovanie.

Individuálna vložka Batz zaručuje pohodlie a podporu pri každom kroku. Kombináciou modernej technológie a individuálnych potrieb sú vložky Batz perfektnou voľbou pre tých, ktorí nechcú robiť kompromisy v oblasti zdravia alebo štýlu. Zistite, ako Vám tieto vložky môžu pomôcť udržať Vaše nohy zdravé a zároveň zostať na vrchole módy každý deň. Kliknite teraz a nájdite jedinečné riešenie pre Vás!

Obľúbené značky