Novinky Batz

Novinky Batz
Objavte novú úroveň pohodlia
Objavte novú úroveň pohodlia
2024.08.21
12:18

Očarte svoje nohy dámskymi uzavretými papučami značky Batz, v ktorých je každý krok jemným objatím v dokonalej harmónii elegancie a pohodlia. Tieto uzavreté papuče už viac ako dve desaťročia ponúkajú výnimočné pohodlie a spájajú tradičné hodnoty s moderným dizajnom.

Skratka „FC“ znamená označenie First Class = prvá trieda. Model FC10, ktorý je k dispozícii v červenej, modrej a bielej farbe, je ideálny pre tých, ktorí trávia dlhé hodiny v stoji. Zvláštnosťou tohto modelu je, že má vyberateľnú, vymeniteľnú vložku – takže nositeľka ich môže kúpiť aj s vložkami vyrobené na mieru, čím sa zvyšuje individuálny komfort.

Tieto uzavreté papuče nie sú len o pohodlí, ale aj o štýle. Ich ženské, pôvabné línie a univerzálna farebná škála zaručujú, že sa budú dokonale hodiť ku každému oblečeniu. Tieto modely sú navrhnuté na každodenné nosenie a zaručujú, že nohy budú v pohodlí po celý deň.

Objavte túto jedinečnú kolekciu obuvi, ktorá je ideálnou voľbou nielen pre Vaše nohy, ale aj pre Váš štýl. Dokonalé pohodlie a elegancia na Vás čakajú na každom kroku.

Obľúbené značky