Novinky Batz

Novinky Batz
Najvyššia úroveň flexibility
Najvyššia úroveň flexibility
2024.07.10
11:05

Vedeli ste, že výber správnej obuvi nie je len o móde, ale aj o vašom zdraví a pohodlí? Značka Batz ponúka široký sortiment kvalitnej koženej obuvi – modely sú vytvorené tak, aby boli rovnako pohodlné ako štýlové. Správna obuv môže pomôcť zostať zdravý a zároveň vyjadriť váš štýl.

Modely v kategórii LIGH & FLEXIBLE sú odľahčené  a vďaka anatomicky tvarovanej koženej stielke sú vhodné na celodenné nosenie. Ich zvršok je vyrobený z kvalitnej kože a prispôsobiteľný šírke nôh. Do tejto kategórie patria Miri, Emilia, Bori, Zamira, Zenna (v rôznych farbách).

Batz Miri v bielej mix farbe s maskáčovým vzorom sú dámske turistické sandále, ktoré vďaka inovatívnej, ľahkej a flexibilnej podrážke poskytuje celodenný komfort, navyše majú anatomickú stielku, ktorá extra zvyšuje pocit pohodlia pri každom kroku. Urobili sme ich ešte viac prispôsobiteľnou pomocou dvoch nastaviteľných remienkov na suchý zips. Stielka sa oveľa ľahšie čistí a je estetickejšia ako predtým. Dokonale sa prispôsobí akémukoľvek tvaru nohy, kvalitný kožený zvršok poteší a hladí Vaše nohy.

Obľúbené značky