Novinky Batz

Novinky Batz
Dizajnérska kolekcia v spolupráci s REKAVAGO
Dizajnérska kolekcia v spolupráci s REKAVAGO
2024.07.01
12:26

V roku 2022 sme chceli založiť novú líniu – v spolupráci s dizajnérmi vytvoriť niečo špeciálne a nové. Spojili sme sa s renomovanou návrhárkou obuvi Réka Vágó a vytvorili sme kolekciu, ktorá spája pohodlie a módu a prináša do sveta módy nové farby.

V roku 2024 Batz X REKAVAGO prišla s novým nádychom, s novou vzrušujúcou kolekciou, ktorá sa vyznačuje žiarivými farbami pripomínajúcimi divokú zver amazonských pralesov, kovovo sfarbených chrobákov, pestrofarebných motýľov, kvetov a leopardov.

 

"Spolupráca s dizajnérmi nás posunula novými a vzrušujúcimi smermi, pokiaľ ide o výrobky, a posunula sviežosť a príťažlivosť značky zo sveta pohodlných papúč. Na predchádzajúce dve kolekcie sme od našich zákazníkov získali pozitívnu spätnú väzbu. Oceňujú najmä kreativitu a sviežosť spolupráce, ako aj kvalitu a funkčnosť výrobkov," hovorí Zoltán Kárpáti, zakladateľ a majiteľ spoločnosti Batz.

 

Základom novej dizajnérskej kolekcie Batz X REKAVAGO jar-leto 2024 sú tri modely dostupné v nespočetných farebných variáciách: veľký favorit, papuče Pretty Day s ikonickým podpisom dizajnérky v podobe stočeného remienka pripomínajúceho mašľu, sa znovuzrodil v 6 fascinujúcich farebných kombináciách. Táto všestranne nositeľná obuv, ktorá je zároveň sladko odvážna, pekná alebo dokonca športová, evokuje dusné leto, lúče zlatého slnka, kúzlo hviezdnej noci, safari výlet alebo zeleň tropického pralesa.

Ďalšie dva modely sú sandále, v ktorých si môžete cítiť ešte istejšie. V reakcii na predchádzajúcu spätnú väzbu sa City Day teraz ľahko nosia k šatám, čo Vám umožní pohnúť sa smerom k cieľu v ešte väčšom štýle, takže či už ste na dovolenke alebo v práci, relaxujete alebo máte len náročný deň, môžete tak robiť v štýlovom pohodlí. Dva remienky, ktoré sa dodávajú so sandálmi, sú vymeniteľné, takže sa môžete ľahko rozhodnúť, či chcete športovejší alebo elegantnejší vzhľad. Dlhoročný trend výmeny vysokých podpätkov za nižšie sa dostal aj na večierky a svadby – 5 rôznych štýlov City Day je ideálnou voľbou na večerný koktail, ležérny outfit alebo romantickú svadbu v prírode.

Naším novým dizajnérskym modelom v kolekcii: Cool Step, ktorý je najuniverzálnejší kúsok a nastaviteľný tak, aby sa prispôsobil veľkosti Vášho chodidla v 3 bodoch. Vzrušujúci uzol v japonskom štýle je odnímateľný, aby ste mali viac možností na vynovenie svojho outfitu alebo štýlu. Tieto pohodlné sandále v 3 exotických farbách, ktoré dobyli svet, sú vďaka zadnému remienku ešte stabilnejšie, a preto budú toto leto veľkým hitom!

"V živote sme plní cieľov, ktoré chceme dosiahnuť. Spôsob, ako sa k nim dostať, je veľmi dôležitý a záleží na tom, ako to urobíme. Teraz máme kolekciu, ktorá je o ceste. Je to cesta po nádherne zdobených, exotických krajinách. Symboly týchto krajín sa objavujú v kúskoch kolekcie, či už ide o leopardí vzor alebo žiarivé kovové farby evokujúce brnenie hmyzu v odľahlých krajinách," hovorí o inšpirácii návrhárka obuvi Réka Vágó.

 

Modely kolekcie Batz X REKAVAGO majú zvršok a stielku z vysokokvalitnej pravej kože a mimoriadne ľahkú, flexibilnú konštrukciu podrážky Batz s efektom prírodného korku. Modely z kolekcie Batz X REKAVAGO sa pýšia tým, že sú rovnako pohodlné ako aj štýlové, vďaka anatomickému tvarovaniu stielky a pamäťovej pene. Každý kúsok v kolekcii sa vyrába priamo v manufaktúre, z materiálov, ktoré sú overené časom, dôveryhodné a podľa možnosti pochádzajú z miestnych zdrojov.

 

Výsledkom spolupráce medzi kultovou značkou pohodlnej obuvi a maďarskou návrhárkou topánok číslo jeden sú opäť pútavé dizajnérske kúsky, ktoré sa spájajú s maximálnym pohodlím. Nemusíte si vyberať medzi pohodlím a podmanivým štýlom.

Obľúbené značky