Novinky Batz

Novinky Batz
3+1 tipy pre ženy: Ako si vybrať správnu obuv
3+1 tipy pre ženy: Ako si vybrať správnu obuv
2024.06.11
10:39

Aké sú hlavné aspekty pri výbere správnej obuvi? Čo je pri výbere topánok najdôležitejšie? Aktuálne trendy, pohodlie, cena alebo kvalita je rozhodujúca? Nie je jednoduché nájsť obuv, ktorá by spĺňala všetky tieto kritériá. Nasledovné tipy Vám určite pomôžu pri správnom výbere:

  1. Rozhliadnite sa po trhu!

Všetci to dobre poznáme – chodíme do nákupných centier, obchodov, máme určitú predstavu o tom, čo chceme, a čakáme, že nájdeme niečo, čo nám vyhovuje. Nakoniec, ak sa nám to nepodarí, často hľadáme sezónne ponuky a špeciálne ponuky a vyberáme si nový pár topánok, ktorý nám vydrží iba jednu sezónu. Preto sa oplatí dobre si premyslieť, akú obuv si chceme kúpiť – môže nám to ušetriť čas a peniaze. Hľadáte topánky na bežné alebo každodenné nosenie? Alebo vhodnú obuv na šport? Pozrite si aj oblečenie z internetových obchodov alebo módnych webových stránok, aby ste zistili, čo je práve trendy.

  1. Investujte do kvalitnej obuvi!

Pri nákupe novej obuvi je dôležité stanoviť si hornú hranicu, nad ktorú nejdeme finančne. Je dôležité, aby ste pri výbere drahšej obuvi zvážili aj jej kvalitu – nie vždy platí, že drahšie topánky sú kvalitnejšie. Správna obuv by nám mala byť pohodlná, mala by vyhovovať našej postave a nášmu celkovému vzhľadu. Ak je drahšia obuv len trendy kúskom, oplatí sa jej kúpu dvakrát premyslieť. Ak chcete kvalitnú obuv, zvážte, či aktuálny kúsok vydrží niekoľko sezón, je vyrobený z kvalitných materiálov a či je pohodlný.

  1. Vyberajte z nadčasových trendov!

Dobre zvolenou nadčasovou obuvou nikdy nič nepokazíte – ľahko sa kombinuje, vydrží niekoľko sezón, dobre vyzerá a predstavuje kvalitu. Samozrejme, sme predsa ženy, takže si možno niekedy vyberieme trendový kúsok podľa momentálnej nálady...

Čo sa týka módy – ako všetci vieme, v súčasnosti sú trendy jednoduché, čisté kúsky, ale obľúbené sú aj kombinácie dominantných farieb a vzorov. Kľúčom k úspechu je byť sama sebou, nech už si oblečiete čokoľvek.

Tip +1 Batz: Arco - všestranný spoločník na každý deň

Ak potrebujete topánky, ktoré:

  • môžete nosiť bez ohľadu na ročné obdobie
  • viete kombinovať v rôznych štýloch
  • môžu byť doplnkom alebo základom outfitu
  • sú vyrobené z kvalitnej kože a perfektne sedia na nohe

vyberte si jeden z jarných bestsellerov, najnovšie sneakersy značky Batz: Batz Arco, ktoré sú dostupné v béžovej a čiernej farbe. Jemné kúsky, ktoré môžete kombinovať s farebnými outfitmi alebo aj s džínsami a tričkom. Obujte si vašu najnovšiu obuv Batz, buďte trendy, vstúpte do sveta skutočného pohodlia!

 

Obľúbené značky